Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2016 . - Bok . - 237 s.
Hylleplass:
S
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Biblioteket Biblioteket/Mat og serveringPå hylla
I denne kokeboka deler den prisbelønnede kokken Odd Ivar Solvold sine beste fiskeoppskrifter. Han bruker stort sett vanlige, norske fiskeslag, både fersk og frossen. Her er mer enn 100 oppskrifter til hverdag og helgemat. Innledning av Ingrid Espelid Hovig.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Norsk fisk
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning