Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2018 . - Bok . - 220 s.
Hylleplass:
E
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Biblioteket Biblioteket/LandbrukPå hylla
Boken viser hvordan man avliver, slakter og parterer storfe, gris, sau og vilt. Forfatter Stian Espedal er slakter, og har holdt en rekke kurs for jaktlag om disse emnene. I denne boka gjennomgås alle steg i prosessen, med tydelige forklaringer og bilder av alle trinn. Boken inneholder oversikter over parteringsstykker, nyttige verktøy og slakterens egne favorittoppskrifter. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Slakting og skjæring : : Storfe
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning