Hopp over navigasjon
    
Mobile site
Cover photo
""
Sign in (top right) to give your star rating
Published:
2017 . - Book . - 207 s. ill. farge
Item location:
H
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review

DepartmentVolumeLocationItem locationNoteStatus
The library Biblioteket/Biologi, økologi, fysikk ogOn the shelf
Er det mulig å måle smak? Må biffen romtemperes før den stekes?

En fysikkprofessor mener at sukkerbrødet ikke faller sammen hvis du slipper det hardt ned i bordet når det tas ut av ovnen. En kokk påstår at stekt fisk blir saftigere hvis du ikke forvarmer stekepanna. Stemmer det? Og er det juks å servere en eplepai uten epler hvis gjestene ikke merker det?

Verden er full av myter og meninger om mat. Maten er ikke bare næring, mat er også kultur, tradisjon og følelser. Når du lager mat utøver du ikke bare et håndverk, du sjonglerer også biologi, fysikk og kjemi.

I Kjemi på kjøkkenet har forfatterne, to kjemikere, gått systematisk til verks for å undersøke kjente påstander om mat, og prøve å forstå hvorfor matoppskriftene er som de er. Resultatet? Økt kunnskap, matglede og en god del overraskelser.

Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Kjemi på kjøkkenet : : Om hvorf
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives

Selection list

Empty

From previous search